onze

Dirigent

Ineke en Yaron

We zijn ontzettend trots om Ineke Bos-Strootman onze dirigent te noemen. Ze is een ervaren en getalenteerde dirigent met een passie voor muziek en een hart voor God.

Ineke heeft jarenlange ervaring als dirigent voor verschillende koren, en heeft meegewerkt met verschillende koren in Nederland. Haar toewijding heeft ons geholpen om ons repertoire uit te breiden en onze harmonieën te perfectioneren.

Maar wat we het meest waarderen aan Ineke is haar vermogen om ons te inspireren en ons te helpen onze passie voor God en muziek te vertalen naar onze muzikale uitvoeringen. We zijn dankbaar voor haar leiding en begeleiding. We kijken uit naar wat de toekomst nog zal brengen.

Dirigent

Ineke Bos- Strootman

Onze dirigent Ineke werd geboren op 26 februari 1957 in Ede, daar groeide ze op in een muzikaal gezin, waar muziek onderdeel is van haar opvoeding. Al op haar zevende startte ze met haar eerste pianoles. Waardoor ze al op haar 15e koren begeleidde en tijdens concerten op de piano speelt.

Opleiding

Verschillende cursussen en opleidingen heeft haar gebracht waar ze nu is. Onder andere heeft ze pianolessen genoten van Armin Segger, zanglessen van Ali Hendriksen, koordirectiecursus in Apeldoorn en heeft ze een Kurt Thomas cursus gevolgd aan de HKU te Utrecht.

uitnodiging

Wij willen jou van harte uitnodigen om te komen luisteren naar ons . We treden regelmatig op bij diverse evenementen, van kerkdiensten tot concerten. We zijn altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten en onze passie met hen te delen.
houd dan onze website en sociale media in de gaten voor aankomende evenementen.
We hopen je snel te ontmoeten en onze muziek met je te delen.
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw emailadres in en blijf zo op de hoogte van alle concerten, veranderingen en releases.